4. Hvad er finansieringsmulighederne?

4.1. Hvilket finansieringsprogram passer til mit projekt?

Hvert finansieringsprogram er forskelligt med hensyn til geografisk placering, tematisk fokus og type finansiering. Det skal også bemærkes, at hvert…

Hvert finansieringsprogram er forskelligt med hensyn til geografisk placering, tematisk fokus og type finansiering. Det skal også bemærkes, at hvert finansieringsprogram har specifikke tematiske prioriteter for den enkelte finansieringsperiode, og i nogle tilfælde fastsætter de nationale agenturer deres egne nationale / regionale finansieringsprioriteter. For at øge chancerne for succes bør disse tages i betragtning især i undfangelses- og ansøgningsprocessen. Derudover tilrådes det at holde dig informeret om de enkelte opkald fra de relevante finansieringskanaler for at kunne reagere på et passende opkald.

Det passende finansieringsprogram kan bestemmes ud fra følgende kriterier:

  • Lokal placering af projektet og projektpartnerne og finansieringsprogrammets geografiske fokus

  • Tematisk indlejring i finansieringsprogrammet

  • Finansieringstype (hel eller delvis finansiering)

  • Tematiske prioriteter i finansieringsperioden

  • Projektets varighed af finansieringsprogrammerne

Yderligere information om finansieringsprogrammerne kan findes her og søgningen i finansieringsprogrammet her.

Posted 3 years ago

4.2 Hvor kan jeg få support / rådgivning om mine finansieringsansøgninger?

Det anbefales stærkt at gennemføre informations- og rådgivningssamtaler, inden ansøgningen indsendes for at kunne tilpasse projektidéen efter finansieringsinstitutionens formelle og…

Det anbefales stærkt at gennemføre informations- og rådgivningssamtaler, inden ansøgningen indsendes for at kunne tilpasse projektidéen efter finansieringsinstitutionens formelle og indholdsrelaterede kriterier og minimere svagheder. Afhængigt af finansieringsprogrammet er andre institutioner ansvarlige for dette.

Det er vigtigt at beslutte, hvilket finansieringsprogram projektet skal sendes til, og efterfølgende finde ud af om det respektive finansieringsorgan / det nationale agentur. Kontaktoplysninger kan ofte findes på finansieringsorganernes / nationale agenturers websteder. En oversigt over individuelle finansieringsprogrammer kan findes her.

Posted 3 years ago